top of page
CAPÇALERA.jpg

Com cada any, els quatres dies previs al festival de dilluns a dijous, es realitzarà el campus de música creativa.

 

L'objectiu d'aquests dies és fomentar l'ús de la improvisació i la creació en la música, cercant espais adequats per a cada alumne, de manera que aquest pugui explorar noves maneres d'entendre la música i gaudir-ne. A més, també s'exploraràn diferents agrupacions i ensembles.

L'equip de professors d'enguany està format per: Enric Fuster, Carles Medina, Joan Garcias, Toni Vaquer, Maria Antònia Gili, Tomeu Garcias, Sinéad Cormican i Toni Mora. 

El campus tendrà dues modalitats: per infants i joves, i per a adults. 

Tot el que passa al campus a

Modalitat # 1

NINS, NINES I JOVES DE 7 A 18 ANYS

DIES: 3, 4, 5 i 6 

HORARI: 10-14h i 15'30-17'30h

PREU: 

  • General 150€

  • Germans 130€

Més informació:

participajazzdemar@gmail.com

Dirigit a nins, nines i joves instrumentistes (vents, cordes, bateristes, cantants, pianistes, etc.) d'entre 7 a 18 anys amb un domini mínim de l'instrument.

Funcionament, es formaran grups o combos segons el domini musical dels alumnes, s'aprendrà a desenvolupar la capacitat d'improvisació i de resposta en contexts musicals diversos. Es combinaran classes de combo amb classes dirigides a cada instrument, així com tallers rítmics i xerrades, al final del dia sempre hi haurà la Big Band on participaràn tots els alumnes del campus.

Servei de menjador, durant la franja de migdia es disposarà d'un espai per a dinar acompanyats pel professorat en tot moment. Els alumnes poden portar el seu propi dinar, o bé sol·licitar el menú de menjador. El menú anirà a càrrec del Restaurant es Torrador des Port i tendrà un cost de 9€/dia, si quedes cada dia el preu serà de 34€. Disposarem de menú especial (al·lèrgies, sense gluten o vegetarià). Aquest servei es s'abonarà juntament amb la inscripció abans de començar el campus. 

Concert de clausura, per tal de poder mostrar el que s'haurà preparat durant els dies del campus dijous dia 6 a les 20h es realitzarà un concert a la Plaça des Corso de Portocolom.

Els alumnes del campus podràn demanar una camiseta del festival a preu reduït només a través del formulari d'inscripció.

Modalitat # 2

ADULTS

DIES: 3, 4, 5

HORARI: 17-19H

PREU: 90€

Més informació:

participajazzdemar@gmail.com

Si tens més de 19, toques un instrument i et fa ganes iniciar-te o explorar el món de la música improvisada aquest és el teu espai.

Funcionament, es formaran grups o combos segons el domini musical i interessos dels participants, s'aprendrà a desenvolupar la capacitat d'improvisació i de resposta en contexts musicals diversos.

Es realitzaran 3 sessions de dues hores cada una en les quals es treballarà en la improvisació mitjanzant la preparació de diferents temes.  Si s'escau hi haurà la possibilitat de participar en el concert de clausura el dijous dia 6 a les 20h a la Plaça des Corso.

Els participants del campus podràn demanar una camiseta del festival a preu reduït només a través del formulari d'inscripció.

bottom of page