top of page
Campus de música creativa

Durant els transcurs de quatres dies previs al festival, de dilluns a dijous, es realitzarà un curs de música creativa basat en la improvisació i la creació en col·laboració amb s'Aula de Música. L'objectiu és fomentar l'ús de la improvisació i la creació en la música, cercant espais adequats per a cada alumne, de forma que aquest pugui explorar noves maneres d'entendre la música.

El funcionament serà formar grups o combos, segons el domini musical dels i les joves, per tal que aprenguin a desenvolupar la capacitat d'improvisació i de resposta en contexts musicals diversos. Es combinaran classes de combo amb classes dirigides a cada instrument, així com tallers rítmics i xerrades.

Dirigit a nins i nines instrumentistes (vents, cordes, bateristes, cantants, pianistes, etc.) de 7 a 18 anys. 

El professorat estarà format per: Carles Medina, Toni Mora, Enric Fuster, Joan Garcias, Toni Vaquer, Tomeu Garcias i Sinéad Cormican.

 

El dia 30 de juny se celebrarà el concert final a la Plaça des Corso per a mostrar el que hagin après durant els dies de taller.

També oferim un servei de menjador per tal que els nins i nines que ho necessitin puguin quedar a dinar a l'escola. El menú anirà a càrrec del Restaurant es Torrador des Port i tendrà un cost de 8€/dia. Aquest servei es pagarà a part abans de començar el campus.

Lloc: CP S'algar

Dies: 27, 28, 29 i 30 de juny

Horari: de 10 a 13'30h i de 16h a 18h

Preu: 

- Socis AJDM: 100€

- No socis: 120€

Organitzen:

INSCRIPCIONS
bottom of page