top of page
1 al 4 juliol a PORTOCOLOM (1).png

PLACES PLENES
llista d'espera oberta

Com cada any, els quatres dies previs al festival A JAZZ DE MAR, realitzam el Campus de Música Creativa A JAZZ DE MAR.  

 

Per a aquesta cinquena edició hem signat un conveni amb el Conservatori Professional de Música a Felanitx per organitzar conjuntament  el Campus i així unir forces per a generar espais on experimentar i gaudir de la música.

 

L'objectiu d'aquest campus és fomentar l'ús de la improvisació i la creació en la música, impulsant la capacitat creativa individual a través del treball en grup, cercant espais adequats per a cada alumne, de manera que puguin explorar noves maneres d’entendre i gaudir la música.

Captura de Pantalla 2024-05-21 a les 10.57.13.png

Segueix-nos a instagram
i veuràs el dia a dia del campus!

Logo-removebg-preview (1).png
WhatsApp Image 2024-05-23 at 14.10.11 (1).jpeg

INFORMACIÓ

INSCRIPCIONS TANCADES
Per a accedir a la llista d'espera envia un correu a participajazzdemar@gmail.com

DIES: 1, 2, 3, 4 de juliol de 2024

HORARI: 10-14h i 15'30-17'30h

PREU: 

  • General 150€

  • Germans 130€

Algun dubte? Escriu-nos:

participajazzdemar@gmail.com

Dirigit a infants i joves instrumentistes (vents, cordes, bateristes, cantants, pianistes, etc.) d'entre 8 a 18 anys amb un domini mínim de l'instrument.

Funcionament | Es formaran grups o combos segons el domini musical dels alumnes. Es combinaran classes de combo amb classes dirigides a cada instrument, així com tallers rítmics i xerrades. Al final del dia sempre hi haurà sessió grupal de Big Band on participaran tots els alumnes del campus. S'aprendrà a desenvolupar la capacitat d'improvisació i de resposta en contexts musicals diversos.

Servei de menjador | Durant la franja de migdia es disposarà d'un espai per a dinar acompanyats pel professorat en tot moment. Els alumnes poden portar el seu propi dinar, o bé sol·licitar el menú de menjador. El menú anirà a càrrec del Restaurant es Torrador des Port i tendrà un cost d'11€/dia, si quedes cada dia el preu serà de 44€. Disposarem de menú especial (al·lèrgies, sense gluten o vegetarià). Es pot sol·licitar en la inscripció. Aquest servei es s'abonarà juntament amb la inscripció abans de començar el campus. 

Concert de clausura | Per tal de poder mostrar el que s'haurà preparat durant els dies del campus dijous dia 4 vespre es realitzarà un concert a la Plaça des Corso de Portocolom.

Camiseta | Els alumnes del campus podràn demanar una camiseta del festival a preu reduït només a través del formulari d'inscripció.

Inscripcions | Heu d'omplir un formulari a través de la pàgina web de www.musicafelanitx.org. Aquí baix dins el recuadre lila tens un accés directe. 

Organitza: Associació Cultural i Musical A Jazz de Mar + Conservatori Professional de Música de Felanitx

bottom of page